Je eigen Urbee e-bike

Altijd in controle
Je huurt je eigen Urbee e-bike al vanaf € 99,- per maand. Het abonnement is inclusief zorgeloze service. In geval van een defect, service, vermissing of diefstal kun je je Urbee e-bike kostenloos omwisselen bij de Urbee servicelocatie.
Persoonlijke Urbee e-bike
Thuis opladen
Sneller van A naar B
Met een high-end e-bike met 7 versnellingen en 8 standen
Zorgeloze service
Geniet zorgeloos van de voordelen van een e-bike
Maandelijks opzegbaar
Nergens aan vast

De Urbee e-bike

Gemak is het sleutelwoord
1. Bluetooth slot
Open je fiets met een simpele slide
2. Accu tot 40/80 km
Met een volledig opgeladen accu fiets je 40-80 km
3. X-grip
Maak handsfree gebruik van je mobiel met de X-grip
4. Laadt je mobiel op
Je laad je telefoon simpel op via de USB lader in het stuur
5. Draagrek
Neem je spullen gemakkelijk mee
Read before you ride
bike

Tarieven

Tarieven zijn inclusief btw

Liever een deelfiets? Lees onze algemene voorwaarden
Professional
Enkele gebruiker
99,-
Per maand
Company
Meerdere gebruikers
149,-
Per maand
Delivery
Voor bezorgers
199,-
Per maand
Ik verheug me echt op het ritje naar mijn werk! Het RijnWaalpad tussen Nijmegen en Arnhem is ook perfect voor mijn Urbee en ik kan lekker doorfietsen. Ik neem mijn Urbee nu ook naar de fitness aan de andere kant van de stad, wat ik eerder met de auto deed.
Stephanie M.
Urbee gebruiker
Ik gebruik de Urbee e-bike nu een maand. Gebruiksvriendelijke fietsen. De app werkt prima en als ik tegen een probleem aanloop bij de boeking kan ik makkelijk switchen naar een andere fiets. De kwaliteit van de fiets is uitmuntend. Ik zou deze e-bike boven elk ander vervoer kiezen in de stad. Zelfs een heel relaxed ritje gemaakt met de e-bike naar Zandvoort en weer terug naar Amsterdam.
Bertram Hofmann
Urbee gebruiker