Alle vacatures

FINANCIAL GENERALIST

Wij zijn opzoek naar een financial guru die onze financiële administratie kan opbouwen, beheren en optimaliseren. Jij bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van onze financiële processen en het opzetten en creëren van een goede, financiële structuur binnen een groeiend internationaal bedrijf. Klik hier voor de vacature.

CUSTOMER SUPPORT

Wij zijn opzoek naar een customer support topper die ons team kan versterken. Je houdt je voornamelijk bezig met het beheren van onze customer base en het verlenen van customer service. Onze organisatie is heel veelzijdig en we zoeken dan ook een veelzijdig persoon die ons customer support team komt versterken. Klik hier voor de vacature.


FIELD TECHNICIAN

We plaatsen continue nieuwe locatie op de kaart en ons netwerk e-bikes en onze gebruikersgroep stijgt snel. Om iedereen op de weg te houden met een glimlach op hun gezicht zoeken we allrounders die Urbee vertegenwoordigen in de stad.

Als Allrounder zal je je voornamelijk bezighouden met het bezoeken van stations, het ophalen en uitrijden van fietsen en het uitvoeren van kleine reparaties op locatie. Klik hier voor de vacature

This website uses cookies to enhance user experience and to provide us with visitor analytics.