Aanmelden Individual Abonnement

Na het invullen van onderstaande gegevens zullen wij het abonnement bij jouw gebruiksaccount activeren. Je ontvangt per mail een bevestiging, waarna je voortaan gebruik kunt maken van Urbee e-bikes voor €1,- per uur en €7,50 per dag. Dit is inclusief btw en op basis van 50% introductiekorting.

Je rekent gebruik direct af bij je reservering, dit kan via iDeal, creditcard of per automatische incasso. Wij adviseren dat je in de Urbee app instelt dat je dit via (maandelijkse) automatische incasso doet. Enkel bij betaling via automatische incasso kun je reserveringen annuleren en verlengen, iets wat je fietsplezier zal vergroten.

Je abonnement is maandelijks opzegbaar per de eerste dag van de maand, met een minimale opzegtermijn van 1 maand. Bevalt het je niet, dan zeg je op door een email te sturen naar support@urbee.nl.

De abonnementskosten van €7,50 per maand worden de eerste drie maanden niet in rekening gebracht. Na de eerste drie maanden zullen de abonnementskosten via automatische incasso geïncasseerd worden, hiervoor nemen wij nog contact met je op.

* Vereist.

Urbee biedt elektrische deelfietsen aan die zijn geplaatst in stallingen op diverse locaties. Deze locaties kunnen worden gevonden via de app. Fietsen kunnen voor een periode van 1 uur tot maximaal 7 dagen worden gehuurd.

Voorkom extra kosten, zorg er daarom voor dat de fiets altijd terug wordt gebracht naar het start station, op dubbel slot en in de oplader. Klik hier voor een overzicht van onze administratie kosten.

De overeenkomst kan zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen na bevestiging worden ontbonden. Dit kan door een mail te sturen naar support@urbee.nl.

Urbee is de handelsnaam van Ebike Network Amsterdam B.V. KvK-nummer 66514150, Pedro de Medinalaan 11, 1086 XK, Amsterdam.

This website uses cookies to enhance user experience and to provide us with visitor analytics.