SlimSpitsen

SlimSpitsen

SlimSpitsen met je eigen Urbee e-bike in Nijmegen

In Nijmegen is de renovatie aan de Waalbrug in volle gang. Tijdens deze werkzaamheden is het aantal rijbanen verminderd. Dit veroorzaakt verkeersdrukte op meerdere plekken in Nijmegen. De Gemeente Nijmegen wil met Urbee automobilisten uitdagen om op andere manieren te reizen om de stad goed bereikbaar te houden en filevorming te voorkomen.

Om de file te mijden kun je gebruik maken van een Urbee e-bike. Je krijgt je eigen e-bike, waarbij je bij elke spitsmijding €10,- korting krijgt op je maandabonnement. Als je 3x in de week op de Urbee naar werk fietst is de e-bike zelfs gratis!

Interesse? Kijk hier of je in aanmerking komt en ervaar het plezier en gemak van een Urbee e-bike.


Wanneer kom ik in aanmerking voor een Urbee e-bike?

Je komt in aanmerking voor deelname aan het e-bikeproject als de oorspronkelijke autoroute die je in de spits aflegt, over een van de doorgaande routes in het knelpuntgebied Nijmegen-West gaat. Daarnaast is het van belang dat de afstand die je aflegt langer is dan 5 km. Afstanden tussen de 5 en 25 km zijn ideaal om met de e-bike af te leggen.

Rijd jij via Nijmegen-West naar je werk? Schrijf je snel in en start ook met slim spitsen!


Nog vragen?

Bekijk de FAQ hieronder, bezoek de SlimSpitsen website of neem contact met ons op via slimspitsen@urbee.nl .

Vragen over Urbee SlimSpitsen

Wanneer kom ik in aanmerking?

Je komt in aanmerking voor de Urbee e-bike als je oorspronkelijke autoroute (minimaal 5 km) die je in de spits aflegt moet door het knelpuntengebied in Nijmegen-West gaan. Het knelpuntgebied betreft onder andere routes over de Weurtseweg, Industrieweg, Marialaan, Tunnelweg, Wolfskuilseweg, Voorstadslaan of Molenweg. De Waalbrug zelf is geen knelpunt. Via SlimSpitsen mag je meedoen met 1 project, je kan je dus niet ook bij een ander project aanmelden.

Wat is de opzegtermijn van het abonnement?

Na de eerste 3 maanden zal het abonnement van Urbee maandelijks opzegbaar worden. Het abonnement gaat in vanaf het moment dat je de fiets ophaalt bij het servicepunt Bikewerk in Nijmegen.

Wanneer moet ik betalen?

Bij het afsluiten van een abonnement betaal je 1 maand vooruit, aan het eind van je abonnement wordt dit verrekend. De kortingen die je per maand spaart worden in de facturatie van iedere volgende maand verrekend. Voor elke spitsmijding krijg je €10,- korting. Bij twaalf keer fietsen tijdens de avondspits (ma-vr tussen 15.00 en 19.00 uur) is je Urbee e-bike dus gratis.

Krijg je een eigen fiets of een deelfiets?

Bij deelname aan het Urbee project krijg je een eigen Urbee e-bike voor thuis. Via de Go About app kan je het dubbele digitale slot openen en sluiten, op deze manier worden je spitsritten bijgehouden. De fiets kan thuis gestald en opgeladen worden. Bij de fiets krijg je 1 sleutel (voor de uitneembare accu) en een oplader zodat je de accu zelf thuis kunt opladen.

Wanneer kan ik mijn e-bike ophalen?

Na het afsluiten van het abonnement ontvang je (na 15 april) een mail met de informatie die je nodig hebt voor het ophalen en het gebruik van de e-bike. BikeWerk (Reguliersstraat 29, Nijmegen) is het Urbee servicepunt, voor het ophalen van je fiets maak je een afspraak met BikeWerk.

Zit er onderhoud en reparatie in het abonnement?

Het abonnement van Urbee is inclusief verzekering en gratis reparatie bij een defect of onderhoud bij BikeWerk. Voor reparatie en wissel aan huis kan je gebruik maken van de Thuiswisselservice voor €45,-.

Waar is het servicepunt?

Het servicepunt waar je de fiets voor het eerste gebruik ophaalt en langsbrengt voor onderhoud of reparaties is BikeWerk. Het adres van BikeWerk is: Reguliersstraat 29, Nijmegen.

This website uses cookies to enhance user experience and to provide us with visitor analytics.