SlimSpitsen met je eigen Urbee e-bike in Nijmegen

In Nijmegen is de renovatie aan de Waalbrug in volle gang. Tijdens deze werkzaamheden is het aantal rijbanen verminderd. Dit veroorzaakt verkeersdrukte op meerdere plekken in Nijmegen. De Gemeente Nijmegen wil met Urbee automobilisten uitdagen om op andere manieren te reizen om de stad goed bereikbaar te houden en filevorming te voorkomen.
Om de file te mijden kun je gebruik maken van een Urbee e-bike. Je krijgt je eigen e-bike, waarbij je bij elke spitsmijding €10,- korting krijgt op je maandabonnement. Als je 3x in de week op de Urbee naar werk fietst is de e-bike zelfs gratis! Interesse? Kijk snel of jij in aanmerking komt en ervaar het plezier en gemak van een Urbee e-bike.
Meld je aan
Ik verheug me echt op het ritje naar mijn werk! Het RijnWaalpad tussen Nijmegen en Arnhem is ook perfect voor mijn Urbee en ik kan lekker doorfietsen. Ik neem mijn Urbee nu ook naar de fitness aan de andere kant van de stad, wat ik eerder met de auto deed.
Stephanie M.
Urbee gebruiker
Ik gebruik de Urbee e-bike nu een maand. Gebruiksvriendelijke fietsen. De app werkt prima en als ik tegen een probleem aanloop bij de boeking kan ik makkelijk switchen naar een andere fiets. De kwaliteit van de fiets is uitmuntend. Ik zou deze e-bike boven elk ander vervoer kiezen in de stad. Zelfs een heel relaxed ritje gemaakt met de e-bike naar Zandvoort en weer terug naar Amsterdam.
Bertram Hofmann
Urbee gebruiker

Wanneer kom ik in aanmerking voor een Urbee e-bike?

Normaal met de auto
Gebruik je normaal gesproken voor je woon-werk verkeer de auto?
Route door Nijmegen
Gaat jouw autoroute door Nijmegen?
Langer dan 5 km
Is de route naar jouw werk langer dan 5 km?
Meld je aan