GRATIS E-BIKES VOOR DE DEUR?

Wij plaatsen de fietsen kosteloos, waar mogelijk in bestaande fietsenstallingen. Geen zorgen over beheer, alles is geregeld.

Het enige wat een Urbee fiets vraagt is een plek om te staan, een dak boven het hoofd en een stroomaansluiting.

Meer informatie over het worden van een Urbee station? Neem contact met ons op of vul het onderstaande formulier in.

+31 20 26 16 414
info@urbee.nl

PARK & CHARGE FIETSENREKKEN

De Urbee Park & Charge fietsenrekken zijn ontworpen om het laden en het op secundair slot zetten van de e-bike zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarbij heeft het fietsenrek een eigentijdse uitstraling en geeft het duidelijk aan dat deze plek voor Urbee is gereserveerd.

De Park & Charge fietsenrekken zijn perfect als u beschikt over een eigen afdak of overdekking en een stroompunt. De kosten van deze high-end fietsenrekken zijn €100,- per fiets inclusief montagekosten.

Specificaties Park & Charge (voor twee fietsen):

  • 86,1 cm breed
  • 112,15 cm diep
  • 30 cm hoog

URBEE BOX STALLING

De Urbee Box is speciaal ontworpen voor locaties die niet beschikken over een overdekte stalling, maar wel de ruimte hebben voor e-bikes. Het is een kant-en-klare oplossing inclusief de Park & Charge fietsenrekken, die enkel aangesloten dient te worden op netstroom.

De Urbee Box is modulair ontworpen en geschikt voor vier e-bikes. Wij kunnen verschillende modules tegen elkaar koppelen om aan uw juiste e-bike behoefte te voldoen. De kosten voor deze oplossing bedragen €300,- per fiets inclusief montage.

Specificaties Urbee Box (vier e-bikes):

  • 189 cm breed
  • 220 cm diep
  • 235 cm hoog

Sluit je aan bij ons netwerk

Ben je eigenaar van vastgoed, een bedrijf of ben je een beheerde van een kantoorpand en wil je een alternatief bieden op de auto of het openbaar vervoer? Sluit je dan aan bij het Urbee netwerk en ervaar de voordelen van de e-bike.
Voor meer informatie vragen wij je gegevens in te vullen en dan nemen wij contact met je op.

* Vereist.

This website uses cookies to enhance user experience and to provide us with visitor analytics.