Gratis e-bikes voor de deur

Zonder zweet en zonder files naar je afspraak
Wij plaatsen de e-bikes kosteloos, geen zorgen over beheer, alles is geregeld. Het enige wat een Urbee e-bike vraagt is een plek om te staan, een dak boven het hoofd en een stroomaansluiting.
Geen fiets meer zoeken
Deze staan voor je deur
Gratis onderhoud
Wij zorgen voor de beste kwaliteit
Altijd een volle accu
Klaar om te gaan!
Park & charge fietsenrekken
De Urbee Park & Charge fietsenrekken zijn ontworpen om het laden en het op slot zetten van de Urbee e-bikes zo eenvoudig mogelijk te maken.
Urbee box
De Urbee Box is speciaal ontworpen voor locaties die niet beschikken over een overdekte stalling. Het is een kant-en-klare oplossing inclusief de Park & Charge fietsenrekken, die enkel aangesloten dient te worden op netstroom.

De Urbee e-bike

Gemak is het sleutelwoord
1. Bluetooth slot
Open je fiets met een simpele slide
2. Accu tot 40/80 km
Met een volledig opgeladen accu fiets je 40-80 km
3. X-grip
Maak handsfree gebruik van je mobiel met de X-grip
4. Laadt je mobiel op
Je laad je telefoon simpel op via de USB lader in het stuur
5. Draagrek
Neem je spullen gemakkelijk mee
Read before you ride
bike
Ik verheug me echt op het ritje naar mijn werk! Het RijnWaalpad tussen Nijmegen en Arnhem is ook perfect voor mijn Urbee en ik kan lekker doorfietsen. Ik neem mijn Urbee nu ook naar de fitness aan de andere kant van de stad, wat ik eerder met de auto deed.
Stephanie M.
Urbee gebruiker
Ik gebruik de Urbee e-bike nu een maand. Gebruiksvriendelijke fietsen. De app werkt prima en als ik tegen een probleem aanloop bij de boeking kan ik makkelijk switchen naar een andere fiets. De kwaliteit van de fiets is uitmuntend. Ik zou deze e-bike boven elk ander vervoer kiezen in de stad. Zelfs een heel relaxed ritje gemaakt met de e-bike naar Zandvoort en weer terug naar Amsterdam.
Bertram Hofmann
Urbee gebruiker

Bedrijven die al Urbee gebruiken

Wil jij hier ook tussen staan?